header 01
header 01

SolidWorks 2014 Premium 3D cad software


SolidWorks 2014 premium 3D CAD software is snel aan te leren en eenvoudig te gebruiken. SolidWorks 2014 stelt uw ontwerpteam in staat betere producten te ontwikkelen in kortere tijd. Deze 3D CAD software is een complete 3D-oplossing voor een aantrekkelijke prijs. SolidWorks 2014 biedt ongeëvenaarde gebruiksvriendelijkheid en prestaties in combinatie met nieuwe, krachtige mogelijkheden waarmee u voor uw klanten betere producten kunt ontwerpen en leveren. SolidWorks heeft een bijpassende cursus voor elke module.

Met SolidWorks premium 3D CAD software wordt het gemakkelijker om ideeën van ontwerpers van model naar productie te brengen.

Nieuwe functies zoals conische vormen, doorsnijdingen en variërende maten in patronen stellen gebruikers in staat complexe vormen sneller en gemakkelijker te modelleren met efficiëntere 3D-modellen en 2D-tekeningen.

Met CAD Administrator Dashboard, Submodellering & incrementele meshing en Netwerkrendering voor PhotoView 360 kunnen gebruikers de prestaties van een SolidWorks optimaliseren en de productiviteit van het ontwerpteam maximaal uitbuiten.

Omdat veel engineeringteams zich op meerdere locaties bevinden, optimaliseert SolidWorks premium 3D CAD software samenwerking door verbeterde connectiviteit, uitgebreide weergavefuncties en meer mogelijkheden voor het delen van designs en gegevens.

Waarom SolidWorks 2014 van CAD2M?: CAD2M is dé Solidworks reseller en CAD CAM & PDM automatisering partner in Nederland. Wij zijn ervan overtuigd dat succesvol innoveren teamwork is. Samen met u maken we het verschil door de uitdagingen in uw productontwerpprocessen te overwinnen en de kansen te pakken.

> bekijk productbrochure SolidWorks Premium 3D CAD 2014
> bekijk brochure top 10 nieuwe features in SolidWorks 2014 
> vergelijk SolidWorks pakket functionaliteiten

Offerte aanvragen voor SolidWorks premium 3D CAD software

1
2
3
4
5